Wat leuk dat u een kijkje neemt op de website van VDK Producties! Welkom! Op onze website kunt u onze catalogussen vinden waarin u alvast een kijkje kunt nemen in wat wij voor u kunnen betekenen. Er is zoveel meer mogelijk dat wat u zoekt er misschien niet tussen staat. Schroom niet om uw vraag te stellen en dan gaan wij aan de slag.

 

Bij VDK Producties draait alles om bedrijfstextiel en promoartikelen. In onze showroom vindt u een geweldige collectie waarbij u gelijk kunt ervaren wat de verschillen zijn binnen de textiel en wat er allemaal nog meer is als het gaat om relatiegeschenken. Daarnaast staan wij als adviseur naast u en helpen u graag verder.

 

En als u er dan toch bent kunnen wij u gelijk meenemen in de verschillende vormen van bedrukken en borduren.

 

U bent van harte welkom bij ons in de showroom die iedere dag open is van 9 uur tot 17 uur. Is dit niet mogelijk dan zorgen wij dat na een telefonisch onderhoud, of wellicht een bezoek aan uw bedrijf, een passend advies wordt gegeven.