New Wave – Craft, Clique en meer!

Bodyfit, smal boord met lycra

Bodyfit, smal boord lycra

Craft in-The-Zone Hoodie

Craft in-The-Zone Hoodie

Bodyfit heren lange mouw,smal boord en lycra

Bodyfit heren lange mouw

 

 

 

 

 

 

Zoals Clique zelf zegt ‘onze trots’, de kern van het assortiment aangevuld met de lijn New Wave. Clique heeft een uitgebreide collectie en bestaat naast standaard producten en materialen ook uit moderne producten. Ieder seizoen wordt dit weer herzien. Wat maakt Clique uniek? Diversiteit aan kleuren en maten zowel voor mannen en vrouwen, aan alles is gedacht. De lijn New Wave biedt de promowear met een exclusieve uitstraling. Met een uitstekende kwaliteit. De lijn van New Wave is beperkt maar wel doordacht en een goede aanvulling in ons assortiment!

 

Naast Clique bied New Wave veel meer opties. Bekijk hieronder de catalogussen van de verschillende lijnen door op de afbeeldingen te klikken.

craft-logo      clique

 

You may also like...