Texet – Harvest & Frost, Printer en meer!

D.A.D MELBOURNE

D.A.D MELBOURNE

J.Harvest & Frost PURPLE BOW

J.Harvest & Frost PURPLE BOW

J.Harvest & Frost CLUB BLAZER LADY

J.Harvest & Frost CLUB BLAZER LADY

 

 

 

 

 

 

 

Deze lijn wordt gekenmerkt door een hoge kwaliteit met een visitekaartje. De kledinglijn blijft modieus en toch functioneel. De James Harvest Sportswear collectie lijn is gebaseerd op de Amerikaanse collegemode. De J. Harvest en Frost lijn is waar het om gaat bij werkkleding. Deze lijn creëert juist de beweging tussen naar het werk gaan en het diner na het werk.


Deze lijn voelt goed, zit goed en maakt je vrolijk! Uit ervaring blijkt dat bedrijven die kwaliteit vooraan hebben staan deze lijn uiteindelijk dragen! Geweldige aan deze lijn is ook dat Printer een geweldige aanvulling is op deze kwalitatief sterke promotionele kledinglijn. Het is een lijn met een gunstige prijs! Ja kan naar hartenlust combineren en een eigen stijl creëren.

Naast Harvest & Frost bied Texet nog veel meer mogelijkheden. Bekijk hieronder de catalogussen van de verschillende lijnen door op de afbeeldingen te klikken.

harvestandfrost     logo-printer-active

You may also like...