Leuke nieuwsitems!

 

December: De maand van de feesten. Sinterklaas en kerst! Maar ook de maand waarin wij heel veel bezoeken hebben mogen doen en een geweldig mooie waterfles met infuser aan heel veel klanten hebben mogen geven! Super bedankt allemaal voor de geweldig mooie samenwerking!


September
Onze nieuwe aanwinst deze maand is de Graphtic Cutting Plotter. Wytze en Dennis zijn inmiddels ingewerkt en weten deze beste partij goed te bedienen.

fc-8000-sensing1control_panel_12

De eerste twee weken van september hebben wij een onwijs leuke Facebook actie mogen houden! En hierop is leuk en enthousiast gereageerd. De uiteindelijke winnaar heeft de bank al goed in gebruik genomen. Nogmaals gefeliciteerd Yolanda Bouwmeester en heel veel plezier!

img-20160915-wa0015

Tijdens de feestweek van Roelofarendsveen hebben wij Veens Verbond groot mogen sponsoren. De zadelhoesjes waren zichtbaar in en rondom de Veen! Het Veens Verbond was een groot succes. Top gedaan organisatie!

veens_verbond__large_1035_350_s_c1_c_c_0

 Augustus:

Hendrike gaat vanaf deze week ons team fulltime versterken in de functie van accountmanager bij VDK Producties! Zij heeft haar werk als recruiter bij ActiefWerkt!, Bloemenveiling Aalsmeer, overgedragen en heeft onwijs veel zin om te starten. Zij kijkt ernaar uit om de huidige relaties weer te bezoeken en nieuwe relaties voor zich te winnen. Wij wensen haar heel veel succes!

Binnenkort zullen wij onze service kunnen uitbreiden door middel van nieuwe machines aan te schaffen! Blijf ons volgen.

Mei:

De open dag op 24 mei jl. hebben was een groot succes. Een enorm geslaagde dag waarbij zowel de bedrijven als omwonende als verenigingen een kijkje hebben mogen nemen in onze showroom!  En met succes hebben wij deze dag de deuren om 22.00 uur gesloten.

You may also like...