Maak kennis met ….

 

Dennis van der Kamp

Als jong ventje was ik al snel terug te vinden op de werkvloer. Mijn allereerste baan was bij een kwekerij en ik verzorgde daar alle logistieke werkzaamheden. Na wat snuffelen kwam ik uiteindelijk terecht als verkoper bij een toeleveringsbedrijf van tuinbouwartikelen. Ondanks dat ik het daar best naar mijn zin had koos ik er voor om een carriere switch te gaan maken en ben ik gaan werken bij Music All In. Ik werd gebeld door de directeur en zei volmondig ‘ja’. Te gekke kans, te leuke uitdaging. Na ruim 10 jaar daar gewerkt te hebben werd het opnieuw tijd voor een nieuwe uitdaging en begon ik als vertegenwoordiger bij een textielbedrijf. Helaas ging het bedrijf failliet maar ben ik niet stil gaan zitten. Ik heb zelf de stoute schoenen aangetrokken en in 2009 startte ik met VDK Producties. Ik had alleen een laptop, schrijfmap en een telefoon. Werkzaam vanachter de eettafel ben ik gaan bouwen. En met succes. Natuurlijk droom je als zelfstandig ondernemer dat je uiteindelijk een grote showroom mag hebben met een eigen kantoorruimte, personeel en drukkerij. Dit is gelukt. Ik ben trots op VDK en de mensen die mij helpen om dit te kunnen realiseren.

Hendrike van der Kamp

Als jong verlegen meisje hadden mijn ouders nooit gedacht dat ik in de commerciële wereld terecht zou komen. Als 19 jarig meisje kon ik aan de slag in de functie van psychologisch assistent en groeide ik vrij snel door als Hoofd Secretariaat. In de avonduren studeerde ik Hbo Pedagogiek. Na een aantal jaren nam Schoevers Professionals contact met mij op en kon ik aan de slag als vestigingsmanager. Ik was jong en had geen benul van leidinggeven. Zodoende ben ik eerst de wereld binnen de arbeidsbemiddeling gaan ontdekken. Door eerst zelf detacheringsopdrachten in te vullen en de rol van consultant op mij te nemen. Ruim een jaar later was ik vestigingsmanager en kon ik aan de slag met bouwen samen met de directeur. Een enorme uitdaging op 24 jarige leeftijd, veel geleerd en enorm snel gegroeid in mijn eigen zijn en kunnen. Uiteindelijk wilde ik zelf wel weer het werkveld in en kon ik aan de slag als Accountmanager binnen de zorg. Te gekke baan. Het ging allemaal vlekkeloos. Tot in 2012 de crisis toesloeg. We hebben geen moment nagedacht en ben ik aan de slag gegaan bij VDK Producties. Dennis had op dat moment iemand nodig voor relatiebeheer en sales activiteiten. VDK groeide snel. En ook hier hebben we met succes een top resultaat weten neer te zetten. In drie jaar tijd een enorme groei mogen doormaken. Inmiddels werk ik fulltime als accountmanager bij VDK Producties. Een bedrijf waar wij super trots op zijn!