Over VDK

De grote kracht achter VDK Producties is Dennis. Hij is in 2009 vanuit huis begonnen. Meer dan een laptop en een telefoon had hij niet. Hij wist de markt op het gebied van de bedrijfstextiel en de promoartikelen te veroveren door zijn kennis en vaardigheden.  Dennis heeft zelf als vertegenwoordiger gewerkt en kent alle ins en outs binnen deze wereld. Daarnaast heeft hij zelf ook jaren in de drukkerij gewerkt. En juist door zijn precisie werk zal hij zijn werk altijd tot in de puntjes uit voeren. Naast deze passie heeft hij van zijn hobby, koperreparateur, ook zijn werk gemaakt wat te combineren is met de textiel en promoartikelen.  Deze expertise voert hij op aanvraag nog steeds uit.

Het bedrijf was groeiende, vanuit huis werken was niet meer mogelijk en eind 2011 gingen de deuren open van een kleine showroom en reparatieatelier. Door de ruimte kon vdk producties nog meer aanbieden, betekenen en adviseren voor en aan de klant. De combinatie bleek een goede zet geweest te zijn en dit alles sloeg aan.

Halverwege 2012 is Dennis zijn vrouw Hendrike van der Kamp parttime aangesloten bij de werkuitvoering en inmiddels, nu 2016, is zij fulltime betrokken. Na een ruime 12 jaar ervaring opgedaan te hebben op het gebied van sales, met name in de functie van vestigingsmanager en accountmanager, is zij gestopt met haar werkzaamheden, trok de stoute schoenen aan en samen met Dennis de stap genomen om het bedrijf samen uit te breiden. En ook deze combinatie werkt! Succesvol is het bedrijf want in december 2015 opende zij de deuren aan de Lasso Zuid 19 in Roelofarendsveen waar zij voorlopig blijven zitten. Met een geweldige showroom, kantoor en drukruimte kunnen zij iedere klant, van klein tot groot, helpen en adviseren!

VDK Producties heeft inmiddels een DTP’er achter de schermen actief en administratieve ondersteuning. Er zijn nog heel wat plannen die op stapel liggen en VDK kennende zullen deze ook volbracht worden!