Werkwijze

Wij werken vanuit persoonlijke aandacht naar de klant en gaan naast u staan om zo het juiste advies te geven. Wij gaan ver en gaan vragen en wensen niet uit de weg. “Nee” kennen wij niet. Door middel van een rondleiding in de showroom of tijdens een persoonlijke kennismaking op locatie maken wij een passend advies.

Nadat wij een inventarisatie hebben gemaakt van uw wensen ten aanzien van de bedrijfstextiel of relatiegeschenken volgt er een offerte. In deze offerte wordt alles opgenomen wat er is besproken en tot in detail verwerkt. Na akkoord van de offerte ontvangt u een orderbevestiging en tussentijds wordt er een filmproef opgemaakt. Op de filmproef krijgt u precies te zien hoe de bedrukking of de borduring tot zijn recht zal komen op de door uw gekozen textiel of relatiegeschenken. Is het niet naar wens dan passen wij het aan. Na akkoord van de filmproef zullen wij de order in werking stellen.

Binnen de textiel zijn er verschillende vormen mogelijk:

  1. Werkkleding: een professionele uitstraling die onmisbaar is bij ieder bedrijf, organisatie, vereniging of anders. Een visitekaartje.
  2. Promotioneel textiel: hierbij kiest de klant misschien meer voor een casual look voor de korte of langer termijn.
  3. Representatieve lijn: de zakelijke lijn wordt hier vaak toegepast. Denk aan het overhemd, de colbertjas tot colbertbroeken. Alles is mogelijk!
  4. Sportief: Bijna ieder bedrijf, organisatie heeft wel een sportieve groep collega’s die herkenbaar de weg op willen. Maar vergeet ook in deze uw vereniging niet!
  5. Special Made: een eigen identiteit geven aan uw textiel. Wie wilt dit niet?

Dit met het uiteindelijke resultaat dat u met het juiste gevoel het visitekaartjes zult zijn voor uw bedrijf, vereniging. Met een goede pasvorm en modern karakter gaat iedereen stralend de weg op!

Bent u nieuwsgierig geworden naar wat wij te bieden hebben? Neem contact met ons op.