Navigation

Dennis van der Kamp

In december 2009 is Dennis gestart met VDK Producties en inmiddels ook het gezicht voor ons bedrijf.

Als jong mannetje is hij al snel gestopt met zijn opleiding en is gaan werken bij MusicAll Inn en heeft daar geleerd om koperen en houten blaasinstrumenten te repareren.

Na 10 jaar heeft hij de switch gemaakt naar het land van de bedrijfstextiel en relatiegeschenken. Tijdens deze jaren heeft hij op alle functies mee mogen draaien. Van vertegenwoordiger tot medewerker productie tot kantoor.

Door de crisis in 2009 moest het bedrijf toen helaas zijn deuren sluiten. Dennis heeft niet lang nagedacht en richtte gelijk VDK Producties op. Met zijn kennis en vaardigheden, een schrijfmap, een laptop en een telefoon heeft hij VDK groot gemaakt.

Na diverse verhuizingen, omdat VDK maar bleef groeien, zijn we nu in een prachtig pand gevestigd waar wij al  onze vaardigheden onder één dak kunnen huisvesten. Met een eigen expeditie, drukkerij, showroom, kantoorteam, salesteam, grafisch ontwerper en developer in huis kunnen wij snel schakelen en iedere klant helpen. Inmiddels met een team van 8 man sterk zijn wij trots op VDK!

Kom snel langs voor een bakkie en wij leiden u graag rond! Naast het leiden van dit prachtige bedrijf is Dennis getrouwd met Hendrike, trotse vader van twee prachtige jongens en muzikant! Genieten is zijn motto, dit met een dikke duim.

Contactgegevens:

dennis@vdkproducties.nl