Wij ontzorgen jou, en leveren maatwerk altijd voor een eerlijke prijs!

Advies gesprek bij ons in de showroom

Voor een advies gesprek nodigen wij u graag uit in onze showroom te Roelofarendsveen. Wij hebben een groot assortiment aan textiel en relatiegeschenken welke voor een groot deel in onze showroom te zien is. Naast dat u daar het product kunt zien en voelen geven wij u een advies op maat. Wilt u liever een telefonisch advies, per mail of zelfs bij u op locatie? Geen probleem! Wij helpen u graag

Via onze website kunt gemakkelijk een showroom afspraak maken

U ontvangt per mail een vrijblijvende offerte

Na het adviesgesprek of uw offerte aanvraag ontvangt u van ons een persoonlijke digitale offerte per mail. Na akkoord op deze offerte kunnen wij in veel gevallen een artikel op proef laten komen zodat u kunt voelen wat u straks in handen krijgt. Heeft u textiel besteld, maar wilt u eerst passen? Dan kunnen verzorgen wij voor u een passerie.

Via onze website kunt gemakkelijk een offerte aanvraag doen

u ontvangt een digitale drukproef

Na akkoord op de offerte ontvangt u de orderbevestiging. Ma akkoord van de orderbevestiging volgt snel een digitale filmproef van het door u uitgekozen product. Onze DTP- afdeling zoekt samen met u naar een uniek design op maat net zolang tot voor u de digitale drukproef akkoord is.

Wij zetten de order in productie

Na een akkoord op digitale drukproef en orderbevestiging zetten wij de order in productie. De productie tijd is per product verschillend en zal met u worden besproken.

De levering van uw order

Wij streven er naar alle bestelde producten persoonlijk aan u af te leveren. De kans is dus ook groot dat u Peter, onze chauffeur, de artikelen bij u af komt leveren. Komt u liever uw bestelde producten ophalen? Dan kan dat ook bij onze showroom in Roelofarendsveen!