Navigation

Tjerk Versluis

In 2023 kwam Tjerk als nieuwe aanwinst ons team versterken op de binnendienst! En hoe! Al snel bleek dat hij op zijn plek zat en veel ballen de lucht in kon houden. Ondanks zijn jonge leeftijd en nagenoeg geen werkervaring pikte hij de zaken snel op. 
In 2023 is Tjerk afgestudeerd aan het Vwo TTO Atheneum en deed daarbij ook nog International Baccalaureate. En natuurlijk zijn diploma gehaald. Inmiddels een graag geziene collega op de werkvloer die de klanten graag helpt en adviseert. Want ook dit wist hij in korte tijd eigen te maken! 

Naast dat Tjerk graag werkt is ook hij muzikant bij de Liefde voor Harmonie en onlangs bij Blaaskapel Ladderszat. Daarnaast heeft hij een voorliefde voor skiĆ«n waardoor hij ook tussendoor even 3,5 maand skiles is gaan geven in Oostenrijk. Inmiddels is hij weer terug en draait hij weer op volle touren mee. 

Vanaf september gaat Tjerk weer studeren en wel de Universitaire Bachelor Bedrijfskunde. Hij gaat dit combineren met werken dus u hoeft hem niet te missen! 

Wij zijn super blij met Tjerk in ons team! Met zijn hands on mentaliteit, flexibiliteit en spontaniteit is hij een geweldige sparringpartner voor ons bedrijf! Wij kijken uit naar zijn verdere ontwikkeling en groei!