Navigation

Back office medewerker gezocht!

Laat weten waarom wij voor jou moeten kiezen. Wij worden nieuwsgierig!


Kan jij veel ballen in de lucht houden, snel schakelen en ben jij flexibel? Ben jij iemand die goed kan communiceren, organiseren en administreren? Heb je affiniteit met de verkoopondersteuning en binnen de boekhouding? Ja hoor, bingo! Dan zoeken wij jou!

De functie is geen standaard functie en heeft een enorm breed takenpakket (en dat binnen een kleine organisatie!). Je werkt in een klein team met korte lijnen. Je kennis, ervaring en interesses zijn mede bepalend voor de richting waarin jij je verder kan ontwikkelen binnen onze organisatie.

Neem contact met ons op!

De uitdaging

Als Backoffice medewerker ben je verantwoordelijk voor het gehele orderproces en vind je het leuk om met klanten te spreken en hen te begeleiden in onze showroom. Vanaf het moment dat je de klant hebt gesproken gaat het orderproces van start. Je taken bestaan onder meer uit het maken van offertes en orderbevestigingen, regelen van de digitale filmproeven, inplannen van afspraken, aannemen van binnenkomende telefoongesprekken, behandelen van in- en uitgaande mailcorrespondentie en opvolgen van diverse taken. Daarnaast zal je leren bestellingen te doen. Maar dan zijn we er nog niet! Wij zoeken ook iemand die affiniteit heeft op het gebied van boekhoudkundige taken. Denk hierbij aan het behandelen, boeken en registreren van inkoopfacturen.

Wat kan je van ons verwachten? 

Een uitdagende, dynamische baan binnen een mooi team. Naast het harde werken staan we altijd voor elkaar klaar! Er heerst een informele en open werksfeer in een klein team. Uiteraard is er altijd ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. Een marktconform salaris volgens onze CAO.

Wat verwachten wij van jou?

  • Sociaal, Communicatief, administratief en planmatig sterk
  • Ervaring als Back office medewerker is mooi meegenomen
  • Je kan zelfstandig en in teamverband werken
  • Bent enorm flexibel, kan snel schakelen en anticiperen
  • Hands on mentaliteit, een echte aanpakker
  • Je bent ook zeker een gastheer/vrouw
  • Je bent 14 tot 28 uur per week beschikbaar, van maandag tot en met vrijdag.

 

Wie zijn wij?

“Zorgeloos uw bedrijfskleding of promo artikelen laten bedrukken of borduren” dat is waar VDK Producties voor staat. Wij staan klaar voor elke ondernemer.

Door onze kennis, service en persoonlijk advies bestaat ons familiebedrijf inmiddels 15 jaar. Wij zijn er Voor De Klant, dat is onze kracht! Wij hopen dat jij degene bent die aan wil sluiten in ons super leuke team waar klanttevredenheid erg hoog staat!

De klant weet ons te vinden. Weet jij ons ook te vinden? Zie jij het zitten om aan te sluiten in ons jonge, hardwerkende team? Neem snel een kijkje op www.vdkproducties.nl of neem een kijkje in de keuken via YouTube!

Solliciteren?

Stuur je motivatiebrief, CV & recente foto naar: hendrike@vdkproducties.nl t.a.v. Hendrike van der Kamp

Werken bij VDK Producties

Denk jij dat jij ons team kan versterken? Bekijk dan nu alle openstaande vacatures!

Junior medewerker binnendienst

Bekijk de vacature